0
Bild på Oral-B PRO 900 Elektrisk tandborste

Oral-B PRO 900 Elektrisk tandborste

Upplev otroligt rena tänder med en Oral-B tandborste. Du kommer snabbt igång med 2 borsthuvuden, ett 3D White-borsthuvud och Oral-Bs nya skonsamma tandborsthuvud Sensi UltraThin, som borstar lika effektivt och skonsamt som det gamla Sensitive-borsthuvudet. Med 1 program för daglig rengöring. Notera att färgen på handtaget kan avvika ifrån bilden.

Tillverkare: ,

I lager - Vi sänder alla arbetsdagar, om du beställer innan 15:00 skickar vi samma dag.

1.309 kr
408 kr
Din fraktkostnad kommer att bli 68 kr om du lägger till denna produkt i korgen.

Detaljer

Varför välja en elektrisk tandborste?
Med en elektrisk tandborste får du en mycket mer effektiv rengöring jämfört med en manuell tandborste. Borsthuvudet rör sig i flera olika riktningar och med så snabba rörelser att du hade blivit utmattad om du försökt göra samma sak på egen hand. Det är perfekt för personer med ledvärk, och även barn från 3 års ålder kan använda en eltandborste själva. På bara 2 minuter, 2 gånger om dagen, uppnår du den mängd borstning som din tandläkare rekommenderar. Det är bara att låta tandborsten göra jobbet, så kan du vara säker på att den tar bort plack 100% bättre.

Ingår det en laddare?
Det ingår laddare vid köpet av alla uppladdningsbara elektriska tandborstar.
En del elektriska tandborstar använder vanliga batterier, men det är väldigt små / billiga modeller. Till den här tandborsten medföljer 2 tandborsthuvuden, så att du är redo att börja borsta genast. Du får ett 3D White-borsthuvud som polerar dina tänder, så att du får samma rena känsla som efter ett besök hos tandläkaren. Du får också att helt nytt Sensi UltraThin-borsthuvud, som är en blandning av ett Crossaction- och ett Sensitive-huvud. Perfekt för dig som har känsliga tänder, eller för dig som använder en elektrisk tandborste för första gången.

Det här är en enkel modell med 1 program. Om du huvudsakligen är intresserad av att få dina tänder rengjorda på ett effektivt sätt och inte bryr dig om statistik och 7 program som kan göra vad som helst - och som du ändå aldrig kommer att använda - då är detta tandborsten för dig. Den går att sätta på och stänga av och den säger till när du har borstat i 2 minuter. Den surrar till och med var 30e sekund, för att du ska veta att det är dags att byta område i munnen, vilket kan vara väldigt bra att bli påmind om när man är trött på morgonen.

Tillbehör:
- Laddningsindikator
- Professionell timer. Borsten vibrerar var 30e sekund för att indikera att det är dags att gå vidare till nästa område. Efter två minuter vibrerar den en lite längre stund, för att berätta att borstningen är avslutad.


Ingår:
- Uppladdningsställ med förvaring för 2 borsthuvuden, vilket är perfekt om ni är 2 personer som delar på samma handtag.
- 1 st Sensi UltraThin-huvud och 1 st 3D White-huvud

1.309 kr
408 kr

Rekommenderat