0
Bild på Oral-B Genius 8200 Elektrisk tandborste

Oral-B Genius 8200 Elektrisk tandborste

Ta del av den revolutionerande munrengöringen med nya Genius 8200! Den elektriska tandborsten använder en särskild facial recognition-teknologi som gör att tandborsten vet var i munnen du borstar, och kopplar ihop Oral-B appen i din smartphone med tandborsten genom bluetooth; allt för att ge dig bästa möjliga munvård. Genius 8200 är även utrustad med Oral-Bs dynamiska 3D-teknologi som rengör dina tänder genom att pulsera och vibrera.

Tillverkare: ,

I lager - Vi sänder alla arbetsdagar, om du beställer innan 15:00 skickar vi samma dag.

1.864 kr
1.121 kr
Din fraktkostnad kommer att bli 67 kr om du lägger till denna produkt i korgen.

Detaljer

Den nya eltandborsten Oral-B Genius 8200 har revolutionerat munvården. Borsten är designad och utvecklad av Braun. Med hjälp av bluetooth-teknologi kopplas tandborsten ihop med en app i telefonen, vilken ger dig feed-back i realtid på hur du borstar dina tänder. Det finns fem olika program att välja mellan, som på olika sätt förbättrar din borstning och munhygien.

Den nya facial recognition-teknologin gör att tandborsten faktiskt kan se var i munnen du borstar, och om du borstat tillräckligt länge i varje zon. Dessutom håller den koll på dina borstvanor och allmänna munhygien, och berättar när, bar och hur du ska borsta för bästa resultat. 3D-teknologin använder dynamiska pulseringar och vibrationer för att ta bort plack, vilket ger ett upp till 100% mer effektivt resultat än en vanlig manuell tandborste.

Tillbehör:

Position Detection - Det mest häpnadsväckande hos Genius 8000-serien är facial recognition-teknologin. Genom att koppla ihop Oral-B-appen i din smartphone (Apple & Android) med tandborsten, kan du i realtid bli guidad igenom din egen mun och få tips på hur du ska borsta i varje enskild zon.

Pressure Sensor - Enligt tandläkare är det viktigt att borsta med precis rätt tryck. Oral-B Genius 8000 varnar dig om du borstar för hårt.

Rounded Head Brush - Oral-B Genius 8000 har ett unikt, rundat borsthuvud vars utformning inspirerats av professionell tandläkarutrustning. Tack vare den runda formen kan borsthuvudet omringa varenda tand, för att uppnå ett ännu renare resultat.

Timer - Inbyggd timer som säger till när du borstat tillräckligt länge, för avsevärt mycket bättre resultat än med en vanlig tandborste.

Smartphone App - Facial recognition-teknologin samarbetar med appen i din smartphone för att guida dig igenom borstningen. De 5 olika programmen ser till att du får den bästa möjliga munvård som överhuvudtaget går att finna utanför ett tandläkarrum!


Förpackningen innehåller:

1 Oral-B Genius 8200 handenhet
3 olika tandborsthuvuden
1 laddare
1 smartphone-hållare att ha i badrummet
1 reseetui

1.864 kr
1.121 kr

Rekommenderat