0
Bild på Omnident omni colorchange - medium (1 st)

Omnident omni colorchange - medium (1 st)

Medel hårdhet. De specialfärgade håren i OMNI Color Change borste växlar från mörkt till ljust under den rekommenderade användningstiden. På så vis blir det lätt att veta när det är dags att byta tandborste!

Tillverkare:

Inte tillgänglig för tillfället. Vi försöker få hem hemma. Du kan fortfarande beställa, men vi kan vara tvungna att avbryta din beställning.

27 kr
19 kr
Din fraktkostnad kommer att bli 39 kr om du lägger till denna produkt i korgen.

Detaljer

 Tandborsten finns i två färger (blå och orange). Om du inte önskar någon särskild färg väljer vi åt dig. Har du ett speciellt önskemål kan du besvara din orderbekräftelse, så gör vi allt vi kan för att leta fram just en färg du vill ha åt dig!

Grundlig tandrengöring - perfekt kontroll! De specialfärgade håren i OMNI Color Change-borsten växlar från mörkt till ljust under den rekommenderade användningstiden. På så vis blir det lätt att veta när det är dags att byta tandborste! IX- och Power-tip borstar, för effektiv och total tandrengöring och mjuk tandköttsmassage. Det ergonomiska handtaget är gjort av 3 olika material, och ger därmed en optimal bekvämlighet och ett fantastiskt grepp.

27 kr
19 kr

Rekommenderat