0
Bild på Jordan Green Clean Tandborste - Mjuk (1 st)

Jordan Green Clean Tandborste - Mjuk (1 st)

Jordan Green Clean är designad med fokus både på dig och miljön, så att du kan ta hand om dina tänder med extra gott samvete. Designad av Andreas Engesvik. Finns i olika färger.

Tillverkare:

I lager - Vi sänder alla arbetsdagar, om du beställer innan 15:00 skickar vi samma dag.

38 kr
34 kr
Din fraktkostnad kommer att bli 48 kr om du lägger till denna produkt i korgen.

Detaljer

Jordan har skapat den här tandborsten med hållbarhet i åtanke, utan att göra någon kompromiss. Tandborsten Green Clean finns i 2 varianter, mjuk och medium hårdhet. Den här är mjuk och är designad för att säkerställa att det ergonomiska handtaget coh kvalitetsborsten är moderna och ger god funktionalitet. Materialen är noggrant utvalda så att 90% av produkten (inklusive förpackningen) är återvinningsbar, vilket minimerar resursslöseri och ger materialen nytt liv.

Tandborstens handtag är gjort av återvunnen plast, som kommer från matbehållare, och förpackningen är gjord av återanvänt pappersfiber från pappersbaserade produkter. Resterande 10 % består primärt av borsten, som är 100 % biobaserad, samt etiketten på förpackningen, som är försedd med FSC-certifikat för ansvarsfullt förvaltad skog. I enlighet med skandinaviska designprinciper har Jordan Green Clean ett modernt och minimalistiskt utseende, där bara de mest nödvändiga materialen har använts för att säkerställa en bra och behaglig borstupplevelse.

Läs mer om produkten här.

38 kr
34 kr

Rekommenderat