0
Bild på Jordan Easy Clean Flosser tandtråd - 1 handtag och 21 refill-huvuden

Jordan Easy Clean Flosser tandtråd - 1 handtag och 21 refill-huvuden

Är du trött på att fumla runt med fingrarna inne i munnen? Det här är verkligen det perfekta sättet att rengöra tänderna, även på de ställen du vanligtvis har svårt att nå. Det långa skaftet gör att du kan komma åt i hela munnen utan besvär. (ersätter Jordan Miracle)

Tillverkare:

I lager - Vi sänder alla arbetsdagar, om du beställer innan 15:00 skickar vi samma dag.

54 kr
47 kr
Din fraktkostnad kommer att bli 46 kr om du lägger till denna produkt i korgen.

Detaljer

 Det perfekta systemet från Jordan.

- Långt skaft med utbytbara huvuden. Det långa skaftet når med lätthet ända till de bakersta tänderna, och gör det dessutom enkelt att bättre styra rörelserna.

- Utbytbara huvuden med klick, som enkelt byts ut mot ett nytt vid behov.

- Rengör tandtråden efter användning, så håller den längre.

JordanEasy Clean Flosser är ett Dental Floss System som gör det otroligt enkelt att använda tandtråd. Består av ett långt handtag, och löstagbara huvuden som byts ut efter hand. Att byta huvud går snabbt och smidigt. Det är jättelätt: klicka fast huvudet genom att hålla den skårade sidan av handtaget mot huvudet och trycka neråt tills du hör ett litet "klick". Ta av huvudet genom att hålla i handtaget med huvudet placerat mot en hård yta, och tryck lätt på halsen med ditt finger för att lösgöra huvudet.


Det långa skaftet gör det enklare att använda tandtråd, och att komma åt mellan tänderna. Handtaget är lätt att styra och tandtråden guidas in på rätt plats mellan tänderna med hjälp av tungan. Rör tråden försiktigt från sida till sida, upp och ner mot varje tand. Rengör även nedanför tandköttskanten.

Eftersom Jordan Easy Clean Flosser kan styras med hjälp av tungan passar den även för personer med nedsatt rörlighet i fingrarna, och för barn vars motorik ännu inte är fullt utvecklad. Huvudena kan användas flera gånger innan de behöver bytas ut. Rengör tandtråden efter användning.

54 kr
47 kr

Rekommenderat